Pagini

duminică, 5 decembrie 2021

Ce a pățit Andreea Bălan în miez de noapte. Nu este prima oară când se confruntă cu această problemă


Andreea Bălan s-a confruntat cu o mare problemă chiar în miez de noapte! Ei bine, căci este foarte activă în mediul online, frumoasa artistă s-a gândit să împartă totul cu marea sa comunitate, așa cum face de obicei. 

Cântăreața nu a mai stat pe gânduri și a povestit pas cu pas prin ce a trecut, explicând că nu este prima dată când trece prin așa ceva! Ce a pățit Andreea Bălan în miez de noapte. Nu este prima oară când se confruntă cu această problemă: "Nu pot să cred așa ceva".

Andreea Bălan a coborât la 12 noaptea în bucătărie pentru a își face un ceai, însă a avut parte de o mare surpriză, din nefericire, una care nu i-a adus deloc zâmbetul pe buze.

Andreea Bălan și-a găsit bradul dărâmat
În urmă cu două zile, vedeta tocmai împodobea bradul cu cele două fetițe ale sale, astfel că a publicat tot procesul și momentele de distracție pe pagina ei personală de Instagram. După ce au muncit cot la cot pentru a avea casa decorată și pomul de Crăciun așa cum și-au dorit, Andreea Bălan a fost luată prin surprindere când s-a dus la bucătărie la miezul nopții.