Pagini

vineri, 5 august 2016

Andreea Raicu, în faţa altarului. E fericită şi înconjurată de prieteni dragi

Andreea Raicu i-a făcut pe unii să stea cu inima stransă, după ce au privit cea mai recentă fotografie, pe care a făcut-o publică. Motive ar fi: vedeta apare într-o biserică, înconjurată de prieteni apropiaţi şi par să petreacă momente unice în viaţă!


Weekendul acesta, Andreea Raicu a ales să plece din Bucureşti. Nu a mers la malul mării, ci a ales să se relaxeze în zone ceva mai răcoroase din ţară. Împreună cu câţiva prieteni dragi, vedeta a luat la pas unele localităţi din Transilvania. În urmă cu puţin timp, Andreea Raicu a urcat pe internet o poză în care apare înconjurată de prieteni şi o bătrână în timp ce stau şi discută într-o biserică. Nu ştim despre ce anume a discutat, dar clar bătrâna le-a spus lucruri tare captivante. Iar unora le-a venit inima la loc, după ce şi-au dat seama că Andreea Raicu nu e în rochie de mireasă.
"Cine nu are bătrâni să-şi cumpere. Poveşti. Transilvania. Iubire. România.", a scris Andreea Raicu pe o reţea de socializare.
Într-o altă fotografie pe care vedeta şi-a postat-o pe Instagram, ea apare alături de patru prietene, dintre care una e însărcinată. Ele zâmbesc larg în timp ce stau în faţa unui magazin universal, care îţi dă impresia că s-au întors în timp ca să facă unele cumpărături. Poza a fost făcută în localitatea Nuneşti, judeţul Harghita.
"Înapoi, în anii '80", a scris vedeta în dreptul fotografiei postată pe Instagram şi în care apare alături de prietenele sale în faţa unui magazin vechi.