Pagini

sâmbătă, 20 august 2016

Ruby a luat-o pe urmele lui Velea! Își face un nou tatuaj: ”Am făcut-o din nou!”

Alex Velea este un model pentru Ruby atât în carieră, cât și în alegerile personale. Artista îi urmează exemplul și atunci când vine vorba despre tatuaje, așa că a trecut la... înmulțirea lor.
Ruby și-a surprins prietenii virtuali, joi, cu o imagine direct din salonul de tatuaj. Cântăreața și-a anunțat fanii că tocmai ce și-a mărit colecția de desene permanente.


”Ups! Am făcut-o din nou”, le-a spus Ruby prietenilor ei virtuali.
Se pare că artista a ales ca de această dată să-și tatueze pe brațul drept un desen inedit.
Ana Claudia Grigore cunoscută sub numele de scenă Ruby este o cântăreață care s-a făcut cunoscută cu melodiile "Stinge lumina", „Touch Me” şi „Turn Off the Lights”. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.
Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.