Pagini

duminică, 28 august 2016

Adelina Pestrițu, înșelată de Speak? Motivul despărțirii celor doi le dă fiori prietenilor

Povestea de dragoste dintre Speak și Adelina Pestrițu pare să fi ajuns la sfârșit. După mai multe săptămâni de speculații, prietenii celor doi au ajuns să dezvăluie că infidelitatea ar fi fost motivul din cauza căruia celor doi ar fi ajuns să-și spună ”ADIO”.
Adelina Pestrițu și Speak s-au distanțat, iar sfârșitul poveștii lor de dragoste nu mai pare să fie un mister pentru prietenii lor virtuali, ci o certitudine. 


Mai mult decât atât, fanii acestora ar fi descoperit și motivul pentru care bruneta și artista ar fi decis să-și spună ”Adio”.
De curând, Speak a postat pe o rețea de socializare un nou banner cu versurile din viitorul lui single, însă nu a reușit să le distragă fanilor atenția de la povestea de dragoste dintre el și Pestrițu.
O fană l-a întrebat scurt și la obiect pe Speak dacă e adevărat că infidelitatea ar fi motivul despărțirii.
”Este adevărat că ai înșelat-o pe Adelina? Ciudat, relația voastră arăta că ea e cocoșul. Se pare că mâța blndă zgârie rău”, i-a scris o domnișoară mai îndrăzneață.
O alta a fost ceva mai caustică la adresa Adelinei: ”Acum Adelina a dat de înțeles că a fost înșelată. Trebuia să se gândească că dacă i-a luat cuiva iubitul va păți și ea la fel la un moment dat. Acum, adevărul numai ei îl știu”.