Pagini

duminică, 5 decembrie 2021

Cum arată Denisa Filcea fără machiaj! Soția lui Flick a publicat imaginea pe Instagram


Nu multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc preferă să apară nemachiate în mediul online, dar iată că Denisa Filcea și-a făcut curaj și a postat o fotografie pe pagina sa personală de socializare. Iată cum arată soția lui Flick nemachiată!

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi profită de o vacanță exotică, departe de România, iar aceștia îți țin fanii la curent curent pe rețelele de socializare cu toate evenimentele din viața lor.

Cum arată Denisa Filcea fără machiaj
Machiajul e un aspect destul de important, astfel că soția lui Flick s-a afișat mai tot timpul cu un ten perfect în fața reflectoarelor, însă astăzi vedeta a decis să le arate fanilor de pe pagina sa personală și cealaltă latură a sa ''cea naturală''.

Soția lui Flick a publicat pe pagina sa personală de socializare o fotografie din vacanță, chiar de pe malul mării în costum de baie și complet nemachiată.

Fanii au fost plăcut surprinși să o vadă pe Denisa Filcea fără strop de machiaj, mai ales că vedeta nu apare prea des în astfel de ipostaze în mediul online. Cei doi se bucură de momentele frumoase petrecute împreună într-o vacanță de lux, departe de țară.