Pagini

sâmbătă, 22 aprilie 2017

Secretul tenului perfect al Andreei Bănică! Așa se întreține vedeta tânără

Andreea Bănică se împarte între copii și concerte, dar chiar și așa reușește să se mențină perfect. Pe tenul artistei nu se citește absolut deloc oboseala, tocmai pentru are un mic secret.




Deși este foarte activă și nu reușește să doarmă mereu suficient, Andreea Bănică are un secret pe care l-a dezvăluit și prienetelor sale virtuale. 
”Unul dintre secretele care mă ajută să îmi îngrijesc tenul este lămâia! Tai o lămâie în 4, pe o bucată aplic 2-3 picături de miere și...”, a spus Andreea Bănică.
Andreea Bănică se unge cu o lămâie pe toată fața, iar acest truc o ajută să aibă tenul sănătos și luminos. Așa reușește cântăreața să arate mereu tânără.
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Cântăreaţa şi soţul ei au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută pe 7 mai 2009. Artista a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 noiembrie 2016, la primele ore ale dimineţii. La naştere, fiul său cântărea 2,9 kilograme şi avea 48 de centimetri. Băiatul vedetei a primit numele Noah Andrei.