Pagini

sâmbătă, 5 august 2017

Ce făcea Andreea Bălan, săptămânal, înainte să devină mamă: ”Este foarte frumos...”

Andreea Bălan are o relaţie specială cu bunica sa. Cântăreaţa o iubeşte cel mai mult iar ea îi răspunde cu aceeaşi dragoste. Cât de des o vizitează dar şi ce sfaturi a primit de la bunica sa, a dezvăluit chiar artista.
Înainte să devină mămică, blondina mergea aproape săptămânal la bunica în vârstă de 84 de ani, cu multe cadouri, mâncare şi dulciuri. Nu şi-a schimbat obiceiul nici acum, doar că nu o mai vizitează atât de des ca înainte, pentru că are mai multe responsabilităţi şi nu ştie cum să se împartă mai bine între familie şi carieră, potrivit Antena Stars.
”Mă bucur foarte tare că, la 84 de ani, este în forţă, munceşte pământul, are vie, cultivă tot felul de legume, chiar zilele trecute a fost mama la ţară şi îmi spunea cât de puternică este şi că obosea mama mai mult decât bunica şi mă bucur foarte tare pentru că o avem în viaţă. Este foarte frumos ca un copil să aibă bunica la sat pentru că are parte de curte. Noi locuind în Ploieşti, stăteam la bloc şi mergeam tot timpul la curte şi era superb pentru că te joci afară, în vie, la gârlă, mergeam pe şoavă şi mergeam după vacă. Am avut o copilărie frumoasă pentru că era la sat şi chiar în ziua de azi foarte puţini copii mai au parte de această experienţă, pentru că majoritatea stau la bloc şi bunici pe la ţară nu mai sunt. E frumos să ai curte.”, a declarat Andreea Bălan.