Pagini

duminică, 11 septembrie 2016

Nu ai văzut-o niciodată atât de frumoasă! Diana Dumitrescu a ajuns în faţa altarului

Diana Dumitrescu a ajuns sâmbătă în faţa altarului! Actriţa a strălucit şi a atras privirile tuturor invitaţilor la nuntă.
Diana Dumitrescu este considerată una dintre cele mai frumoase femeie de la noi! Actriţa a participat, sâmbătă seara, la nunta unor prieteni unde a avut o apariţie de zile mari.


Vedeta a postat pe o reţea de socializare un selfie dinainte de a ajunge la petrecere şi este mai frumoasă ca oricând. Cu părul împletit într-o coadă lejeră şi un machiaj discret, Diana Dumitrescu pare o adolescentă pusă pe şotii şi nicidecum o femeie trecută de 30 de ani.
"Selfie dinainte de nuntă. Pupici. Diana Dumitrescu stil de viaţă. Fată fericită sărbătorind dragostea. Viaţa ca o o cupă de vin roze", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Diana Dumitreascu pe o reţea de socializare.
Diana Dumitrescu este actriță și model, cunoscută mai ales pentru rolurile din telenovele, fiind una dintre vedetele postului Acasă TV. Vedeta a fost căsătorită cu producatorul de seriale tv Ducu Ion. În prezent, vedeta formează un cuplu cu Alin Boroi