Pagini

duminică, 11 septembrie 2016

Valentina Pelinel: a slăbit, a dezvăluit secretul unui trup de invidiat şi acum are un sfat pentru toate proaspetele mame!

Valentina Pelinel a reuşit să revină la silueta iniţială imediat după naştere. Vedeta a vorbit mai tot timpul despre secretele ei, despre diete şi sport, dar acum are un sfat pentru toată lumea.
A postat pe Facebook o fotografie dfin sala de fitness şi le-a transmis tuturor femeilor un gând bun: "Ai grijă de corpul tău. Este locul unde vei trăi toată viaţa".


"Valentina, elti o mamă minunată şi ai un băieţel superb! Te pup, Valentina!", i-au scris prietenii virtuali.
Se pare că proaspăta mămică vrea să aibă în permanenţă o siluetă demnă de invidiat şi îşi face timp să ajungă la sală şi să se îngrijească. Vedeta a mai spus că face mult sport şi are grijă şi la alimentaţie.
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.
La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian.