Pagini

duminică, 4 decembrie 2016

Andreea Marin face noi dezvăluiri: "Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară"

Andreea Marin a fost invitata Andreei Esca la emisiunea radio pe care o are. Cele două vedete au povestit despre copilărie, relaţiile sentimentale, iubire şi familie. Dincolo de aceste discuţii, Zâna a povestit cât de greu i-a fost după moartea mamei sale, dar şi că nu a vrut să se căsătorească cu Tuncay Ozturk, de care divorţează.
Prezentatoarea emisiunii nu a rezistat şi a întrebat-o pe Andreea Marin: "De ce te căsătoreşti aşa des?", dat fiind faptul că Zâna este acum la al treilea divorţ. După întrebarea primită, Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Tuncay: "Nu o să se mai întâmple aşa des. Nu am vrut să mă căsătoresc a treia oară. El a insistat. Până la urmă, am inţeles că l-aş fi rănit pe el, că nu ar fi putut să trăiască aşa, nu mi-am dorit, am acceptat pentru că l-am iubit. Căsătoria nu mai e o miză. La 18 ani, era, dar acum nu."
Andreea Marin a mărturisit şi care este cea mai frumoasă amintire din căsătoria cu Ştefan Bănică Jr.: "Cea mai frumoasă amintire e Violeta. Suntem prietene şi e un sprijin extraordinar, e foarte matură. Are mare grijă de mine".
Zâna a povestit despre perioada grea prin care a trecut după decesul mamei ei: „Nu atât de jocuri îmi e dor, mama mi-a lipsit de la 9 ani. Ea s-a pierdut într-un accident tragic şi nu am aflat într-un mod calm, a murit în braţele mele. A fost dur. Am devenit mare imediat după, m-am maturizat brusc, a fost un şoc. Am devenit responsabilă pentru toţi, tata a fost la pământ, cum e şi firesc. El avea 38 de ani, mama doar 36, a fost o tragedie. Am simţit că eu trebuie să iau pe umerii mei tristeţea celor din jurul meu. Nu ştiu de ce. Am fost mai puternică. Dar există o decontare. M-am ţinut tare cât am putut de mult, însă undeva la maturitate, lucrurile astea au cunoscut o decontare. Nu mi-am trăit copilăria aşa cum se cuvine. Undeva mai târziu, mi-au lipsit nişte sentimente, undeva a rămas un gol. Asta explică cumva poveştile mele de dragoste de la maturitate. Am căutat dragostea pură, necondiţionată. Ar fi prea mult să spun că am căutat dragostea unei mame. Am crezut că se poate găsi dragostea. Tata mi-a dat enorm, dar nu se poate. Am căutat ceva ce nu există, ca femeie. Lucrul ăsta nu l-am putut găsi într-un bărbat. E imposibil”.