Pagini

duminică, 2 octombrie 2016

O blondă celebră renunță la România: ”Pentru el, plec la Londra”

Este una dintre blondele care, la fiecare apariție reușește să facă furori, fiind totodată una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Dar, de ceva vreme încoace se pare că starleta cu pricina s-a cam amorezat și, chiar dacă încă relația pe care o are este la început, este dispusă să facă un sacrificiu imens.


”Da, voi pleca la Londra. Nu sunt încă hotărâtă să mă mut acolo, dar voi sta mai mult în capitala Angliei, alături de el. Fără discuție, pentru el, plec la Londra cât de curând, vreau să ne cunoaștem mai bine. Simt că ar putea fi ceva mai mult...”, ne-a spus, în exclusivitate, Flore Salalidis. Iar fericitul bărbat pentru care blonda renunță la nebunia din București pentru cea din Londra este un român care a emigrat, în urmă cu mulți ani, în capitala Marii Britanii.
”Îl cheamă Marco, locuiește în Londra de mulți ani. Este român, e chiar din Brașov, îl cunosc de foarte mulți ani, dar am fost doar amici. De curând, el a venit în România și m-a invitat să îl însoțesc la o nuntă și... asta a fost. Acum a plecat la Londra unde urmează să plec și eu săptămâna viitoare. O să vedem ce iese, dar eu am un presentiment bun”, ne-a dezvăluit Flore Salalidis.
Mai mult, ea recunoaște că a fost cucerită de felul matur în care acesta se poartă cu ea. ”Se vede că nu e vreun puștan, are 35 de ani și o meserie serioasă. Știe cum să se poarte cu mine, comunicăm extraordinar de bine, iar asta mă atrage la el”, ne-a mai spus Flore Salalidis.