Pagini

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Vedetele de la Hollywood dau averi de neimaginat pentru a arăta bine! Uite pe ce se duc mii de dolari în fiecare lună

Vedetele internaţionale investesc foarte mulţi bani şi timp pentru a avea mereu un aspect lipsit de imperferfecţiuni. Rihanna, Madonna, Jennifer Lopez şi Celine Dion sunt numai câteva vedete de la Hollywood care investesc o avere în look-ul lor.



Rihanna nu a fost aproape niciodată văzută în public cu aceeași coafură de două ori. Schimbările importante de look de-a lungul timpului au fost de la țepi în cap sau tunsoare bob, la bucle de divă. Acest lucru o costă pe cantareața din Barbados câteva mii de dolari săptămânal, bani care intră în conturile stilistului său personal. 
Nici J.Lo. nu se lasă mai prejos. Tenul strălucitor al lui Jennifer Lopez o costă pe aceasta 1.000 de dolari pe săptămână, bani pe care îi dă pentru produse de îngrijire pe bază de placentă. 
Celebra Madonna dă sume fabuloase pentru a se îngriji și a arăta mai tânără. Una dintre ultimele achiziții ale vedetei este un aparat anticelulitic pe baza terapiei cu unde acustice, pentru care a platit 78.000 de dolari.
Celine Dion este una din cântăreţele cu cea mai bună voce din lume. Aceasta nu are grijă numai de ten, ci și de voce. Artista a cerut un umidificator de aer în camera sa de hotel din Las Vegas pentru care a scos din buzunar două milioane de dolari. Dispozitivul nu este unul obișnuit, ci un aparat care îi menține corzile vocale încălzite și previne deshidratarea pielii.