Pagini

sâmbătă, 23 iulie 2016

Andreea Raicu: „Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că n-am primit un copil până acum, n-aş fi ştiut să-l cresc“

A împlinit de curând 39 de ani, nu s-a căsătorit până acum, deşi s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri şi potenţi financiar, iar recent Andreea Raicu a făcut o mărturisire inedită: „Îi mulţumesc lui D-zeu că n-am primit un copil până acum, n-aş fi ştiut să-l cresc.“
Conform unui interviu publicat în revista OK, aceasta a dezvăluit că i-ar plăcea să devină mamă, dar acesta nu este scopul ei suprem în viaţă:


 "Este o dorinţă, dar nu este scopul vieţii mele. Şi sunt ferm convinsă că atunci când voi avea contextul potri­vit se va întâmpla. Când faci un copil, nu-l faci pentru că aşa trebuie, că-ţi cere societatea. Sau că trece timpul şi n-ai să mai poţi să-l faci. Multe femei sunt aşa: „Mă simt neîmplinită, trebuie să fac un copil“. Sau: „Căsătoria mea nu merge, trebuie să facem un copil. Trebuie să-i ofer lucrurile de care are nevoie. Şi de un mediu stabil. În primul rând, trebuie să fii echilibrat tu, ca om, înainte. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-am primit un copil până acum, n-aş fi ştiut să-l cresc. Aş fi avut multe frici, tot felul de complexe şi lucruri pe care le-am moştenit. Cred că acum aş putea să-l cresc într-un mod liber, aşa încât să se poată dezvolta singur fără să aibă ideile şi condiţionările mele.“.
Mai mult de atât, deşi nu a vorbit despre prezenţa unui bărbat în viaţa ei, Andreea a mărturisit ce admiră cel mai mult: "Admir capacitatea lui de a fi cine este. De a nu încerca să fie altcineva. Tocmai din motivul pe care tu l-ai spus, că trebuie să fii într-un anumit fel când te întâlneşti cu Andreea Raicu. Cei mai mulţi bărbaţi încearcă să fie într-un fel. Şi atunci devin foarte rigizi. Şi pentru mine acesta este un „turn off“ imens.", a mai spus ea.