Pagini

duminică, 24 iulie 2016

Bianca Drăguşanu, schimbare de look! Are părul negru acum

Bianca Drăguşanu are în plan o mulţime de schimbări pe care nu ezită să le pună în practică. Viitoarea mamă şi-a făcut acum o schimbare de look, dar nu este definitivă.
Toţi admiratorii care s-au speriat când au văzut-o cu părul negru nu trebuie să îşi facă griji fiindcă este doar o perucă. Vedeta a vrut să încerce o altă culoare şi a ales negru. 


Până acum ne-a surprins cu diferite culori, dar de data asta nici nu zici că mai este ea. Voi ce părere aveţi?
"Aici sincer semeni mult cu Angelina Jolie! Foarte bine îţi stă aşa, Bianca! Foarte frumoasă!", i-au scris admiratorii pe Facebook.
Ce-i drept, Bianca Drăguşanu pare foarte serioasă cu părul negru, însă nu credem că vedeta ar renunţa la nuanţele ei de blond.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.
Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţiri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas. În prezent, se pregătesc să devină părinţi, iar Bianca așteaptă o fetiță.