Pagini

luni, 25 iulie 2016

Viorica şi Ioniţă de la Clejani: şi-au plănuit vacanţa în cele mai mici detalii, dar au avut parte de o surpriză colosală!

Au muncit din greu un an întreg şi aşteptau cu nerăbdare să plece în concediu la mare, însă o întâmplare neaşteptată i-a determinat pe Ioniţă şi pe Viorica de la Clejani să-şi anuleze concediul.
În ciuda faptului că Ioniţă s-a opus vehement şi şi-a exprimat dorinţa de a merge la mare, acesta a ajuns să facă plajă în curte. 


Viorica şi cei doi copii au decis să anuleze concediul, întrucât Bella, căţeluşa lor, este bolnavă, iar zilele trecute a fost dusă de urgenţă la veterinar.
"Nu pot să plec în concediu, dacă Bella este bolnavă. Cum să plec la mare şi ea sărmana să sufere? Pentru mine e o fiinţă umană, nu un căţel.", a spus Viorica în direct, la o emisiune TV.
Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.