Pagini

marți, 19 iulie 2016

Drăguşanu sau Slav? Bianca a dezvăluit numele complet al fiicei ei

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor! Cei doi iubiţi au început numărătoarea inversă până la momentul în care va veni pe lume fiica lor, însă au avut timp să se gândească la toate amănuntele. Blonda a dezvăluit ce nume va purta micuţa.


Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Bianca Drăguşanu a vorbit despre sarcină şi despre felul în care tatăl viitoarei ei fetiţe, Victor Slav, s-a acomodat la gândul că în curând viaţa lor se va schimba complet.
Vedeta a spus că Victor Slav este ataşat de bebeluşul din burtica ei, că-i vorbeşte mereu, dezvăluind totodată şi faptul că s-au hotărât ca micuţa să poarte numele de Sara Sofia Slav.
"Victor e bine, are treabă, are grijă de mine. El e mai nerăbdător ca mine. Merge cu mine la doctor de fiecare dată. S-a întors cu capul în jos şi nu-i mai vedem faţa. Vom merge la morfologie peste vreo trei săptămâni, dar am înţeles că n-o s-o mai vedem. Victor o mai întreabă: "Ce faci? Sofi, Sofica". O va numi Sara Sofia Slav, cu trei de "S", ne-am gândit deja la numărul maşinii. Slav o va chema, căci e fata lui tata. Sara e un nume biblic şi există şi Sf. Sofia. Am înţeles că ca lua 400 de grame pe săptămână, deci o să mă fac... O să nasc în octombrie", a declarat Bianca Drăgusanu la "Un show păcătos", la Antena 1.