Pagini

miercuri, 20 iulie 2016

Iulia Vântur din ce în ce mai îndrăgostită de Salman Khan şi de ţara acestuia!

Iulia Vântur îşi trăieşte viaţa şi povestea de dragoste cu Salman Khan în discreţie, de parte de ochii curioşilor, însă nu pierde nicio ocazie pentru o nouă declaraţie pentru ţara iubitului ei.
Iulia Vântur este îndrăgostită nebuneşte şi nu ezită să arate asta ori de câte ori are ocazia. 


Deşi evită să se afişeze cu iubitul ei, Salman Khan, vedeta nu se ascunde atunci când e vorba despre orice detaliu legat de India, ţara acestuia.
De curând, Vântur a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care le prezintă prietenilor ei virtuali un cântec la armonică, mărturisindu-le că zi de zi învaţă să se lase cucerită de ceea ce-i oferă viaţa.
"Viaţa e ca o armonică: clapele albe sunt momentele vesele, iar clapele negre sunt momentele triste, dar nu uita că amândouă tipuri de clape cântă împreună pentru a da muzică dulce. Bucură-te de viaţă. Muzică. Sunete. Pentru inimă. Armonică. Cântând. Învăţ. Descopăr. Zi de zi. Ceva nou", este mesajul care însoţeşte filmuleţul postat Iulia Vântur pe o reţea de socializare.
Zvonurile conform cărora Iulia Vântur formează un cuplu cu Salman Khan au apărut în urmă cu patru ani de zile. Cei doi formează una dintre cele mai mediatizate perechi atât în media românească, cât și în cea indiană, cu atât mai mult cu cât Salaman Khan este cel mai popular actor de la Bollywood, dar şi cel mai râvnit burlac al Indiei.