Pagini

miercuri, 20 iulie 2016

Un admirator i-a reproşat Lorei că se îmbracă sumar! Răspunsul cântăreţei i-a închis gura

Lora a fost atacată de către un admirator de pe Facebook cu privire la felul în care se îmbracă. La scurt timp, vedeta i-a răspuns într-un fel aparte.
În cele mai recente apariţii, Lora a fost îmbrăcată din ce în ce mai sumar, lucru observat rapid de către addmiratorii ei. 


Astăzi a postat o fotografie pe Facebook în dreptul căreia a scris: "Tu şi numai tu poţi să ştii unitatea de masură a potenţialului tău. Îl simţi. Îţi trebuie mult curaj, nu tupeu. Curaj să te descoperi!". "Că bine mai zice: "....să te descoperi! Asta explică cel mai bine costumaţia de scenă din ce în ce mai minusculă.", i-a scris imediat un admirator. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a răspuns acestuia: "Sunt curioasă. Doare?", semn că Lora nu ia în seamă gurile rele şi reproşurile.
Chiar şi atunci când este criticată, cântăreaţa le răspunde admiratorilor aşa cum crede de cuviinţă.
Laura Petrescu este din Vaslui şi este cunoscută sub numele de scenă Lora. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. Ea a fost căsătorită timp de doi ani şi jumătate cu actorul Dan Badea. Ulterior, a început o relaţie cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea.